Danes vabljeni na večerjo Z vrta na vrt!
Vabimo vas na doživetje tedna, ki ga tokrat predstavlja prikupna ideja »Večerja Z vrta na vrt«. Vabljeni na rož’ce, jazz in okuse narave, ki se združujejo v enkratnem dogodku, Večerji Z vrta na vrt. Dogodek poteka danes, 7.9.2016 v Central hotelu. Večerja se prične ob 19.00 uri na Miklošičevi 9 v Ljubljani, prireja pa jo Grand hotel Union.
Postreženi boste z večerjo po okusu, za katero boste odšteli 25 eur. Večera pa ne boste preživljali le ob izvrstni hrani, temveč tudi v družbi voditeljic oddaje Dobro jutro, Karin Sabadin in Erter Pust. Kot že ime pove, bo pozornost večera namenjena cvetlicam, ki predstavljajo tudi rdečo nit jedi. Kulinarična mojstrica Slavica Smrdel bo postregla z okusnimi in inovativnimi jedmi, ki bodo med seboj povezane s cvetlično zgodbo.
Večerja se bo odvijala v Centralni kuhni in Fanky’s baru v Central hotelu. Če si želite preživeti čudovit, romantičen večer v objemu vrtnega vzdušja, rezervirajte svojo mizo preko e-pošte ([email protected]) ali preko telefona (031-395-869). Spodaj si lahko ogledate še ponujeni meni.
Central hotel je eden izmed hotelov Union. Union hoteli so znani po vrhunskih storitvah, čudovitih sobah in inovativni kulinarični ponudbi. Vse, ki bi si želeli prenočiti v enem izmed njihovih hotelov ali vas le daje radovednost, vabimo k ogledu hotelov:
Hoteli Union ponujajo tudi restavracije z izredno okusnim izborom jedi. Tudi v prihodnje, ne le ob večerji Z vrta na vrt, ste lepo vabljeni na obrok v eno izmed njihovih restavracij. Za polne želodčke in blažene nasmehe bodo poskrbeli:
Vljudno vabljeni na kulinarično razvajanje in romantičen večer v družbi rožic, cvetlic in jazza! Spodaj si oglejte še meni večerje.
Dobrodošlica
Prosecco brez meja
Hugo v objemu koperskega zaliva
Sprejem
Bruschette za Dobro jutro in dober dan
Istrski gaspaccio
Hladna predjed
Sprehod med stročnicami z Erter
Sardoni v izolski marinadi
Čičerikine kroglice v mediteranski omaki
Topla predjed
Kozice na krilih metulja iz rdečega pesta
Sipina rižota v testeni košarici
Glavna jed v dobri družbi
Parmigiana z jajčevci in telečjim filejem v košarici z zelišči
Najslajše pride na koncu
Zloženka z robidami s privdihom lahkega poletnega vetra
Domače fige alla Karin
Čokoladne sanje z granatnim jabolkom